Bjorn is de oprichter van BR Media Producties. Bij hem zat de creativiteit en ondernemersgeest er al vroeg in. Van jonge jongen die graag spullen verkocht op de rommelmarkt, tot alleskunner in de mediawereld. Hij deed zowel voor als achter de schermen bergen ervaring op en leerde vol enthousiasme de fijne kneepjes van het presenteren, produceren, regisseren en alles wat er nog meer komt kijken bij het maken van video de juiste video content.

In 2011 startte Bjorn zijn eigen evenementenbureau waarna hij het in 2016 verkocht omdat de kans ontstond iets creatievers, groters en nóg mooiers te gaan doen. Iets wat nog beter bij hem thuis hoorde. Een aantal losse mediaprojecten op verzoek van klanten groeide al snel uit tot een concrete nieuwe business en zo werd in 2018 BR Media Producties een feit. Het bleek een schot in de roos.

PROFESSIONALS

Binnen ruim een jaar is BR Media Producties uitgegroeid tot een volledig mediateam dat jouw bedrijfsvideo, aftermovie of eventregistratie van A tot Z kan verzorgen. Maar ook voor het opbouwen, verder uitbouwen of bedenken van het beste Social Media plan ben je aan het juiste adres. Je kunt dit volledig voor jouw bedrijf laten verzorgen zodat je er geen omkijken naar hebt.

BR Media Producties werkt met een groot, professioneel team van diverse cameramannen, fotografen en ontwerpers. Zo kan altijd de juiste persoon op de juiste plek gezet worden om elk idee en elke productie tot een groot succes te maken.

TOTAALCONCEPT

De kracht ligt in het unieke totaalconcept, waarbij echt alles uit handen wordt genomen.

Het bedenken van een creatief idee, en dat vertalen naar de juiste oplossing op het gebied van video, fotografie, het ontwerpen van een website of het creëren van een Social Media strategie. Toegespitst op jou en je organisatie, zodat het echt aansluit bij de identiteit en huisstijl. Dat is wat BR Media Producties doet en goed in is. Een eindproduct waar jij als bedrijf of persoon mee verder kan en waarmee nog verder kan uitgroeien in jouw branche.