bedrijfsvideo

BEDRIJFSVIDEO LATEN MAKEN

Video is dé manier om je boodschap te vertellen. Wie jij bent als bedrijf, welke producten je op de markt brengt of wat je gaat organiseren. Met een professionele bedrijfsvideo weet je zeker dat je jouw doelgroep bereikt. Wil jij jouw bedrijf promoten of organiseer je een productpresentatie? Start een knallende mediacampagne met een catchy video. BR Media Producties doet niet anders en daarom zijn wij de videomakers voor jouw bedrijf. Een bedrijfsvideo laten maken met aanvullend een mediacampagne, wij bieden allerlei mogelijkheden voor perfecte online en offline promotie. Maak indruk en kies voor een groot bereik met video.

MEDIACAMPAGNE BEDRIJVEN

Wij maken een bedrijfsfilm op maat en dat betekent dat we écht de tijd nemen om je te leren kennen. Alleen dan weten wij zeker dat jij straks 100% tevreden bent met het eindresultaat. Vanuit een compleet concept bieden wij een samenwerking voor een geslaagde mediacampagne, bedrijfsvideo of allebei. Binnen onze samenwerking zorgen wij voor het scenario, de regisseur en regelen we alles voor de filmdag zelf. Creatief, praktisch en professioneel, dat is wat je van ons kunt verwachten. Zo kunnen we terugkijken op heel wat inspirerende projecten met bedrijfsvideo.

eventvideo laten maken

EVENTVIDEO LATEN MAKEN

Evenementen, beurzen of een feestelijke happening kun je niet beter promoten dan met een eventvideo. Evenementenbureaus en event organisatoren willen graag door BR Media Producties een eventvideo laten maken. Allereerst omdat wij heel veel events begeleid hebben vanaf de promotie vooraf tot en met de aftermovie. Video spreekt iedereen aan, het kijkt lekker weg en binnen een minuut ben je helemaal op de hoogte. In de praktijk zien we dat bij de voorbereiding van evenementen een eventvideo laten maken steevast op de planning staat. Verstandig en daar denken wij als videomakers heel graag in mee.

AFTERMOVIE EVENEMENTEN

Media inzetten kan natuurlijk op verschillende manieren en daarom kunnen wij een compleet concept bieden voor een campagne. Video voor evenementen met een mediacampagne is een veel gestelde vraag van onze klanten. Ook een aftermovie maken is populair en wordt vaak ingezet om bezoekers te bedanken en enthousiast te maken voor een volgend event. Laten zien dat je jouw doelgroep in de watten wil leggen doe je met een professionele promotie video. Wij kunnen jouw bedrijf perfect helpen vanuit onze ervaring met video en fotografie voor zakelijke evenementen.

bruiloft filmen BR Mediaproducties

BRUILOFTVIDEO LATEN MAKEN

Love is in the air! Jullie gaan trouwen en dan wil je natuurlijk dat de mooiste dag van je leven voor eeuwig vastgelegd wordt. Bruiloft filmen doen wij vanuit een andere bedrijfstak die gespecialiseerd is in bruidsvideo’s.

BRUILOFT FILMEN WEBSITE

Een bruiloftvideo laten maken kun je aanvragen bij deze expert in bruiloften filmen en trouwfotografie. BR Media Producties wenst jullie een prachtige bruiloft toe!

MEDIACAMPAGNE ZAKELIJK

NAAST ONLINE OOK OFFLINE

Vind je het, net als wij, gaaf om naast online ook offline promotie in te zetten? Huisstijl ontwikkelen, logo ontwerpen, flyers, posters en banners produceren we in één zelfde lay-out. Jouw mediacampagne laten we van alle kanten shinen.

social media beheer

SOCIAL MEDIA BEHEER

Dagelijks koekeloeren we heel wat op onze mobiele telefoon. Advertenties, berichten, video’s en foto’s. Ons online gedrag wordt constant gevoed door social media kanalen die ons voorzien van informatie. Welke informatie we te zien krijgen bepaalt de aanbieder met slimme social media campagnes. Social media beheer vanuit bedrijven is dus ontzettend belangrijk om jouw doelgroep te bereiken.

CAMPAGNES OPTIMAAL INZETTEN

BR Media Producties heeft daar kijk op en weet precies hoe jij de juiste triggers kunt inzetten om jouw campagnes optimaal zichtbaar te maken. Succes behalen op socials doen we binnen een compleet concept, waarbij onze diensten en expertises elkaar versterken. Beheer van sociale media doen wij voor bedrijven en daarmee zien we de online zichtbaarheid, bekendheid en verkoopresultaten van onze klanten toenemen. Content plaatsen we vanuit een strategie, dat wil zeggen tekst, foto en video gericht op jouw bedrijf, product of evenement. Met creative content zetten we jouw bedrijf hip op de kaart en weet je zeker dat je bereik zal gaan groeien.