BEDRIJFSVIDEO / PRODUCTVIDEO

Een video is de leukste manier om je (potentiële) klant kennis te laten maken met je bedrijf, product of dienst. In de huidige visuele wereld is het belangrijk een goede indruk te maken. Wij maken bedrijfsvideo’s en productvideo’s op maat. Video’s die jou en je organisatie passen als een jas. Dit doen we vanuit een compleet concept en onder het credo ‘niets is te gek’. We nemen zowel het creatieve als het praktische aspect volledig uit handen. Van scenario en regisseur tot de benodigdheden op de filmdag zelf; je hoeft er zelf helemaal niets voor te doen. We bepalen gezamenlijk het doel en wij doen de rest. Daarbij durven we te verrassen en schuwen we creativiteit niet.

EVENTVIDEO / AFTERMOVIE

Een evenement of bijeenkomst is meestal tot in de puntjes voorbereid en uitgewerkt. Jij en de bezoekers leven er vaak al maanden naartoe. Ineens is het zover.. en is het ook weer voorbij. Op professionele, unieke en creatieve wijze brengen wij het evenement in beeld. Dit kan door middel van zowel fotografie als video. Het is een leuke terugblik voor de mensen die erbij waren, en een unieke manier om de mensen die het gemist hebben toch de kans te geven het evenement te herbeleven. Wij leggen dat wat je organiseert voor je vast, op een manier die de sfeer en unieke features van het evenement recht doet. 

BRUILOFT

Kon de mooiste dag van jullie leven maar voor altijd duren! De bruiloft vastleggen op een persoonlijke en authentieke manier, dat is waar wij goed in zijn. We verzorgen zowel trouwfoto’s als trouwvideo’s. Na al jullie eigen voorbereidingen en inspanningen voor de grote dag, is het optekenen van de herinnering eraan bij ons in goede handen. Jullie laten voor je bruiloft niets aan het toeval over, dus op dit gebied toch ook niet? We ‘vangen’ de dag voor jullie zoals hij was, op een unieke en creatieve manier.

SOCIAL MEDIABEHEER

Veel ondernemers kennen het wel: je ‘moet iets’ met alle sociale kanalen op het wereldwijde web, maar hóé.. eigenlijk geen idee. Wij zijn graag jouw marketingverlengstuk door het creëren, beheren en onderhouden van jouw social media. Met kwalitatieve, unieke en op maat gemaakte content. We ontzorgen hierbij van A tot Z, je hebt er zelf geen omkijken naar. We denken graag mee en graag verder, zo ontwerpen wij bijvoorbeeld ook flyers, banners en andere online reclameuitingen.

ONTWERPEN LOGO'S & HUISSTIJLEN

Het logo en de huisstijl weerspiegelen de identiteit van jouw organisatie. Op zoek naar een eerste logo en huisstijl? Of juist toe aan een opfrisser? Wij hebben alles in huis om je bedrijf (opnieuw) op de kaart te zetten. Met een creatieve, verrassende aanpak creëren wij een uniek ontwerp. Van 3D-logo tot animatie. Op maat gemaakt, passend bij waar de organisatie voor staat en wat het bedrijf wil uitstralen. Naast het logo en de basis, kunnen we de huisstijl verrijken met bijvoorbeeld fotografie en video.